Футболната звезда Килиан Мбапе хлътна по пловдивчанката Николета Лозанова. Един от

...
Футболната звезда Килиан Мбапе хлътна по пловдивчанката Николета Лозанова. Един от
Коментари Харесай

Звезда на световния футбол хлътна по Николета

Футболната звезда Килиан Мбапе хлътна по пловдивчанката Николета Лозанова. Един от най-скъпоплатените играчи в света загуби мозъка и дума по дупето на родната плеймейтка. Припомняме, че предходната седмица Николета пусна провокативна фотография в персоналния си профил във Facebook.

На фрагмента Лозанова е по бели прашки. Любопитното е, че тя е облечена с фланелка на френския първенец ПСЖ, а на гърба й е изписано името на Мбапе и 7-и номер.

Фенове от България се активизират и стартират да засипват в обществените мрежи французина със фотографията на Николета. Изненадващо Мбапе дава отговор на едно от писмата с въпроса: " Коя е тази? ", пише  " България Днес ".

" Тя е българска моделка. Приятелю, тя е заета, само че това не трябва да те стопира ", пишат феновете, като очевидно визират, че Николета от години има връзка с капитана на " Левски " Николай Михайлов.

Когато Мбапе вижда известието, изпраща емотикони на смеещи се човечета и там връзката завършва. Разговорът е изпратен на Николета Лозанова, която, откакто го прочита, също изпраща смеещи се емотикони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР